New names!

June 17, 2014

Action Bronson (US), 100s (US), Krept & Konan (UK), Ronnie Flex, Önder, Azekel (UK), Noiz Boiz DJ's, Sofie Winterson en Eaglemen zijn toegevoegd aan de line up van Appelsap op zaterdag 9 augustus.

OMG… Action Bronson (US), 100s (US), Krept & Konan (UK), Ronnie Flex, Azekel (UK), Sofie Winterson en Önder are among the new names added to the poster for August 9th!
They will join an international line up of fresh names like De Jeugd van Tegenwoordig, Travi$ Scott, The Flexican & Sef, DJ EZ, Typhoon + band en Hudson Mohawke. Don’t sleep… Get that ticket ASAP: appelsap.net/tickets!

Appelsap staat bekend om het boeken van artiesten die op het punt staan van doorbreken. Zo stonden op eerdere edities artiesten als Kendrick Lamar, Disclosure, French Montana, Lunice, Danny Brown en ScHoolboy Q voor het eerst in Nederland of zelfs Europa. Dit jaar zijn de internationale beloftes de energieke rapper/producer uit Houston Travi$ Scott, de funk-rapper 100s uit Los Angeles en Krept & Konan, de hotste straatrappers van het moment uit South London.

Maar Appelsap zorgt ook weer voor de grotere namen. Action Bronson mag een verschijning genoemd worden. De gigantische rapper uit Queens met Albanees bloed en een voorliefde voor eten stond al een keer eerder op Appelsap Concerts in de Bitterzoet en liet toen al zien wat hij in zijn mars had. Sindsdien is hij een festival-act van formaat geworden. Met Hudson Mohawke is hij één van de headliners van het festival.

Rondom Ronnie Flex aka de jongeman met de fluwelen refreintjes is de buzz al enige tijd gaande. Binnen enkele weken wordt ook zijn album uitgebracht en het is veelbelovend. We horen Ronnie ook terug op de onlangs uitgebrachte EP ‘Goeie Dingen’ van Önder alias Murda Turk, die op 9 augustus ook aansluit bij de line up. De EP die samen met kledingmerk Patta werd uitgebracht werd juichend ontvangen.

Azekel uit Londen werd met zijn Circa EP warm verwelkomd door o.a. The Guardian en Pitchfork.com en wordt al vergeleken met The Weeknd, Frank Ocean en James Blake. Of hij deze belofte gaat waarmaken valt te zien op de Colors stage, waar ook Nederlands talent Sofie Winterson en Krept & Konan zijn toegevoegd.

DJ duo Eaglemen, DJ Drivah, Miggs de Bruijn en winnaar van The Next MC Kaascouse maken de line up voorlopig compleet.

Voor de goede orde de line up onder elkaar:

Travi$ Scott (US)
Hudson Mohawke (US)
Action Bronson (US)
De Jeugd Van Tegenwoordig
100s (US)
The Flexican & Sef
Krept & Konan (UK)
Ronnie Flex
Önder aka Murda Turk
Vic Crezée
Typhoon + band
DJ EZ (UK)
SOPHIE (UK)
Digitzz
Cinnaman
FS Green
SP
Azekel (UK)
Ares
Broederliefde
I Am Aisha
Skinto & Stepherd
Sofie Winterson
Rotjoch
Mairo Nawaz
Chainsaw
Drivah
Donnie
Kaascouse
Noiz Boiz DJ’s
Miggs de Bruijn

Appelsap Fresh Music Festival 2014
Zaterdag 9 augustus
Oosterpark, Amsterdam
12.00 – 23.00 uur
Voorverkoop: 29,- via Appelsap.net, Paylogic en Primera
Tickets aan de poort: 35,-

Bewoners van Amsterdam betalen 15 euro via appelsap.net/buurtkorting