Appelsap Preparty at PIP Den Haag

July 15, 2014

i.s.m. BBQ x DAGHAP @ PIP Den Haag zaterdag 26 juli

Nog minder dan een maand en Appelsap Fresh Music Festival 2014 barst los in Oosterpark. Gierend veel zin hebben we er in maar om hier nog een lekkere schep bovenop te doen organiseren we in Den Haag een pre-party. En dat doen we niet alleen.

Want we slaan de handen in één met BBQ en Daghap voor de sickste open air BLOCKJAM van de Randstad. Een open air outer stage met live optredens, acts en crazy DJ sets. Met daarbij een inner stage voor de electronic/beats/house en tech-house liefhebbers die van kleurrijk naar diep en donker willen gaan! Voor ieder wat wils dus.

BQQ kan natuurlijk niet ontbreken als je het hebt over sexy vibes, hét leading club event in Amsterdam sinds 2007 op het gebied van hip hop R&B en alles wat er tussen in zit. Vorig jaar zette ze een legendarise Appelsap Afterparty neer, dit jaar nemen ze het voortouw.

 

 

Kinderen van Den Haag is een begrip in de stad aan de duinen. Hun wekelijkse feest Daghap is niet neer weg te denken op de donderdagavond. Keer op keer lokale DJ’s en nationale helden. Kort geleden vierde ze nog de 100ste editie waarna wilde verhalen tot ver buiten Den Haag zich de ronde deden. Het meest uiteenlopende feest in Den Haag met heerlijke house en tech-house sets tot de beste hiphop bangers op bangers op bangers!

LINE UP
Önder a.k.a. Murda Turk, Bokoesam, Bummy Boys (live), Abstract , Vic Crezée, SirOJ, Mairo Nawaz, Boehmer, Julsquared, KVDH DJ Team, MC Lentini, Jeff Solo, Orthogon Wolf Family, Party In My Pants

Get your tickets here en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het facebookevent.